ngeunaan Company

Linlang (Shanghai) Kaca Produk Co., Ltd ieu lokasina di Cina (Shanghai) Free Trade Parabot, nu di sisi kalér wétaneun Shanghai, deukeut Yangtze Salawe na di Chines Golden Channel - simpang walungan Yangtze jeung Donghai laut.

Kami latihan sarta diwanohkeun professional téknologi kaca, dagang asing na téhnologi internét saprak diadegkeun. Ayeuna, urang geus aya staf 1600, kaasup 25 technicians senior, 46 technicians kelas panengah, 10 spesialis kualitas. Sakabéh manajemén kami anu nurutkeun ISO9001: 2002 QMS. Ayeuna urang geus ngawangun hiji pola jualan husus tina trinitas tina jualan, layanan na eupan balik informasi.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
WhatsApp Online Chat!