About Company

Linlang (shanghai) kaca Co., Ltd dumunung ing China (shanghai) Free Trade Zone, kang ing sisih lor wétan shanghai, cedhak Yangtze muara lan ana ing Chines Golden Channel - persimpangan saka kali Yangtze lan Donghai segara.

Kita padha latihan lan ngenalaken profesional saka teknologi kaca, perdagangan manca lan teknologi internet wiwit diadegaké. Saiki, kita wis ana Staff 1600, kalebu 25 teknisi senior, 46 teknisi bahan penengah, 10 specialists kualitas. Kabeh Manajemen kita padha miturut ISO9001: 2002 QMS. Saiki kita wis kawangun pola sales khusus saka Trinitas dodolan, layanan lan saran informasi.

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Tampilan Online Chat!